Społeczność »
ZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

U mnie w domu zawsze się układało wędliny na półmisku w tradycyjny sposób. Muszę przyznać, że te pomysły na ułożenie wędliny są ciekawe. Zwłaszcza różyczka z szynki. Wędliny ładnie wyglądają ułożone z kiwi :) | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 79.186.*.* |
Dużo zależy też od tego, jak są pokrojone szynki i wędliny. Cienko i równo pokrojone, można pieknie ułożyć na pólmiskach, grubiej już trudniej.... | ||
linki reklamowe | |
~gość 93.105.*.* |
bardzo mi się podoba łaczenie wędlin z owocami, na pewno to wykorzystam.Dziekuję za inspiracje, | ||
~beti 213.77.*.* |
Tylko ciekawe jak gość ma sobie wziąć plasterek szynki z takiej rózyczki która jest zrobiona z kilku plasterków. Bardziej na pokaz, zniechęca do częstowania się by nie zbużyc kompozycji.... | ||
~lela 62.69.*.* |
Podobno nie układa się wędlin w rządkach, tymczasem na zdjęciu nr 11 - rzadki "jak byk" !!!!! | ||
Beti - szynka z różyczki wiadomo, że służy bardziej do dekoracji, raczej nie wypada by już na samym początku ktoś chwycił akurat ją i zostawił resztę, ułożonych klasycznie wędlin. | ||
Nieźle wyglądają te kwiatki z wędlin | |||
linki reklamowe | |
Najlepiej układać wędliny poprzekładane owocami - np. kiwi, oraz żółtym serem. To naprawdę dobrze się prezentuje. Dodatkowe dekoracje typu kwiatki z szynki i tym podobne też ładnie wyglądają. | |||
Bardzo ładne zdjęcie 9 i 13 - oto jak należy układac wędliny na półmisku. I to niezależnie od tego, czy mamy superozdobną tacę czy tez nie. | |||
~basiunka 108.84.*.* |
Podoba mi sie sposob dekoracji ukladania wedlin . Prawdziwa kultura stolu.Dziekuje autorce za pokazanie waznego elementu. | ||

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |