Społeczność »
ZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | mfilipinka |

jadłam już takie pyszne czekoladowe fondue. takie danie jest grzechu warte! wspaniałe na rodzinne uroczystości :) | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 164.127.*.* |
Jeszcze nie tak dawno na weselach fondue robiło furorę - nie tylko wśród dzieciaków, a teraz już się chyba trochę przejadło? | ||
linki reklamowe | |
Nie sądzę, ze fondue się przejadło. Ja natomiast za fondue zawsze będę uważał wspaniale maczane w nim kąski kurczaka. | |||
Myślę nad kupnem. Możecie mi jakieś polecić? Nie za drogie, ale dobre - o ile takie istnieje :D | |||
~Pipi 79.185.*.* |
Asiu, ja mam ceramiczne fondue podgrzewane na świeczkę. O dziwo, szybko się podgrzewa. Zamawiałam z strony stylowazastawa.pl i płaciłam coś około 80 zł. Mam pomarańczowy salon, a to fondue jest pomarańczowe we wzroki, więc mi pasuje do wystroju. :) Używamy dość często, 4-6 razy w miesiącu. | ||
~Ajajajajjajaa 164.126.*.* |
to chyba faktycznie oplaca się kupić taki zestaw do fondue. Ja tez sie zastanawialam, czy taki maly podgrzewacz wystarczy, czy ta czekolada nie zastyd=gnie | ||
linki reklamowe | |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |