1
Przejdź do strony:
» Galeria walentynkowych słodkości
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Kuchnia
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

09:42 06-02-2012
Zjadam te wszystkie walentynkowe słodycze oczami. Może mi ktoś zrobi taką niespodziankę...
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz

10:39 06-02-2012
Prześliczne! Szczególnie te wszystkie pysznie czekoladowe serca! Można nie lubić walentynek ale chyba nikt nie wzgardzi takim słodkim dziełem sztuki hihi
odpowiedz

linki
reklamowe

~gość
164.127.*.*

22:17 06-02-2012
jak przyjdą walentynki to przyjdzie komercja, a z nią wszystko w formie serc - pączki - serca też bez problemu kupicie
odpowiedz

09:42 08-02-2012
Można się z miejsca zakochać w tych ciastach w kształcie serca. Chociaż sam nie hołduje walentynkowej tradycji - 13 lutego sobie coś takowego upiekę.
odpowiedz

14:01 09-02-2012
Z jednej strony wszechobecne serca to kicz - z drugiej - od razu chce się schrupać takie walentynkowe słodycze i ciasta.
odpowiedz

12:47 10-02-2012
Już i ja się zakochałam w tych walentynkowych słodkościach! 10 zdjęcie jest prześliczne, a samo ciacho przeapetyczne!
odpowiedz

13:01 10-02-2012
ooo, jakie apetyczne ciasta! Ja nie uważam że walentynki to kicz i komercja, jeśli tylko bym coś takiego dostał - odwzajemnię z miejsca uczucie...
odpowiedz

linki
reklamowe

~feliceagnes
82.160.*.*

15:22 12-02-2012
nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że Walentynki to amerykańskie święto, że wymyślone na potrzeby rynku, że to czysta komercja! Przecież miło jest upiec jakieś ciasto dla męża lub zjeść pyszny obiad popijając winkiem (!) Nikt nie mówi o tym żeby latać do Paryża (!!) Wg mnie Ci, którzy nie lubią tego święta po prostu nie wiedzą co to znaczy kochać. Mnie akurat ta kartka w kalendarzu "mobilizuje" do tego, aby przygotować coś pysznego (zazwyczaj nie robię Saltimbocci ot tak czy musu czekoladowego ;)
odpowiedz

10:05 14-02-2012
Zgadzam się. Komuś walentynki mogą wydawać się głupie, ale niektórzy mają tak (nie ja na szczęście), że na co dzień w ogóle nie wyznają sobie miłości. Walentynki spędzone na romantycznej kolacji przy świecach, w dodatku z czymś smakowitym na talerzu to dobra okazja, aby pokazać, że ta druga osoba jest dla nas ważna.
odpowiedz
1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

Przeliczniki miar kuchennychKalkulator spalania kalorii
Dobieranie przypraw do rybTabela temp., czas pieczenia mięs

Znajdź przepis

Kategoria dania: