Forum Wieszjak.pl » Kobieta » Kuchnia » wędliny »  Dodaj komentarz
wędliny - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
14:18 09-03-2010  wieszak
Maź zawsze prędzej czy później pojawia się na wędlinach, ale prawdą jest, że te wyroby, które są tradycyjnie wędzone świeżość utrzymują dłużej. Czyli jeśli zamówisz szynkę z lap-pol.pl to masz zagwarantowane, że za 3 dni 'nie wyjdzie' ci ona na własnych zielonych nóżkach z lodówki.
Szkoda, że nie wszystkie firmy wędliniarskie tak bardzo dbają o swoje produkty.
2.
15:53 08-03-2010  promqueen
Warto, a czemu nie? Takie sklepy z żywnością zawsze mają bardzo sprawny i szybki serwis co jest ich dużą zaletą, poza tym przy przewożeniu żywności jest to raczej oczywiste. A sklep lap-pol.pl ma naprawdę bardzo dobre wyroby, kupowałam u nich przed ostatnimi świętami wędliny, a całkiem niedawno rewelacyjną dziczyznę.
3.
09:32 04-03-2010  bee3103
Czy wy macie podobnie jak ja, że jak kupujecie wędliny w sklepach nie zawsze spełniają naszych oczekiwań?? Bo szybko pokrywają się jakąś dziwną mazią;/
Strasznie to jest smutne, bo nawet jak chce się kupić wędliny w sklepach mięsnych też nie są najlepsze;/
Zastanawiam się nad tym, czy nie zacząć zamawiać wędlin przez internet?? Słyszałam, że łap-pol ma bardzo dobre i smaczne wędliny.
Czy ktoś z was może zamawiał wędliny przez internet?? Czy warto jest korzystać z takich usług?

Niezbędnik »

Przeliczniki miar kuchennychKalkulator spalania kalorii
Dobieranie przypraw do rybTabela temp., czas pieczenia mięs

Znajdź przepis

Kategoria dania: